Burnout – Emocionalna iscrpljenost
Burnout - emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ

Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu…

Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa, naspavani, odmorni, a prijateljsko „Kako si?“ neka budu jedini podsetnik na jutra koja su Vam predviďala haotičan dan.

Sve racionalno što ste i ranije znali, ali niste bili u stanju da primenite, sada stupa na snagu i „nameštaju“ Vam se još i nove prilike kako da otpustite i i prevaziđete sve što Vam ne služi, a prigrlite samo srećne i ispunjene trenutke.
Kao kad sedite uz kafu u miru i tišini …i obavite svoj mini restart za taj dan…

A kada ste to poslednji put i učinili…

Rekonektivno isceljivnje rešava narušenu ravnotežu i obezbeďuje pravi restart za Vaše telo i psihu ako joj poklonite poverenje.
Energija koju dobijate u svoje vlasništvo, omogućava nesmetani protok energije na ćelijskom nivou i na taj način vraća Vaše telo i psihu u prvobitno zdravo stanje. Eliminiše sve barijere koje ste izgradili u sebi brigom, stresom i strahom i dovodi Vas i podsvesno u jedno novo zdravo stanje kakvo ste imali i pre svih iskustava koja su i dovela do problema.

Rekonektivno isceljivanje nije nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije kroz Vaše telo dovodeći ga u neophodnu ravnotežu.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,