Tatjana Mitrašinović

Tatjana Mitrašinović

Ja sam Tatjana Mitrašinović, Visoka strukovna medicinska sestra sa 33 godine staža i isto toliko godina svesna da medicina ne može baš sve da reši. Već 9 godina uspešno to i dokazujem kao Praktičar Rekonektivnog isceljivanja za šta posedujem sertifikat i možete me naći u zvaničnom Registru Praktičara za ex YU.

Bez obzira na sve životne uspone i padove, a tako i zdravlje, živim svoj san i željno čekam da ga podelim i sa vama – jer lepota življenja je u deljenju.

Danas se brzo živi…i to je divno. Umesto da to bude razlog za vaš kontinuirani život na čekanju, proživite puno stvari u jednom jedinom danu i elan i energija za sutra vam neće nedostajati. S obzirom da imam 54 godine, slobodno tvrdim – dugujete to sebi i svojoj porodici i okruženju.

Za 9 godina koliko je prošlo od mog prvog susreta sa Rekonektivnim isceljivanjem, nisam nikad zaboravila na neki sastanak i bitnu obavezu jer se uvek desi neka sitnica koja me na vreme podseti i bez stresa se pripremim i stignem na vreme.

Tatjana Mitrašinović sertifikat 1
Tatjana Mitrašinović sertifikat 2
Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu…