Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja…

Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić koji nam šapuće da sve to nije realno, da nemamo mi te pare, a i po čemu smo tako posebni pa da se baš nama ostvari…

Nekako taj crvić uspeva da preživi sve naše edukacije, sav naš trud da nam bude bolje…i neprimetno postaje naš podstanar sa kojim naučimo da živimo.

Da li mora tako i kako može drugačije?

Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja, a evo i kako.

Rekonektivno isceljivanje radi za Vas. To je energija koju dobijate u svoje vlasništvo zauvek i na razne načine utiče da budete najbolja verzija sebe i za sebe. Kroz mir u dubini duše i intiuiciju uspevate da otrgnete negativnim razmišljanjima (crvić se odselio…), vraćate svoje samopouzdanje, svakodnevno svedočite kako ste na pravom putu i postajete sami sebi najveća podrška.

Rekonektivno isceljivanje nije nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije kroz Vaše telo dovodeći ga u neophodnu ravnotežu. Kad ste u balansu, otvoreni ste za nova iskustva, činjenice i informacije koje Vam olakšavaju put do ostvarenja želje. I hrabro nastavljate svojim putem bez ograničenja jer ste uspešno uspeli da ih odbacite.

Ako još niste sigurni da Rekonektivno isceljivanje može da odgovori na sve Vaše izazove, informišite se detaljnije – link je postavljen na profilu.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,