Gde nam je još ravnoteža narušena…

Jedemo, dišemo, izbacujemo otpad. Ako zaustavimo bilo koji deo procesa, gubimo ravnotežu, gubimo životnu energiju u našim baterijama, u sebi. Naša životna energija je sadržana u kompleksnosti biohemijskih procesa koji teku u nama.

Endokanaboidni sistem, sa kojim smo rođeni, reguliše dva najosnovnija aspekta života.

S jedne strane, preko receptora CB1 koji daje osećaj euforije reguliše optimalnu proizvodnju energije (što je posebno bitno za mozak jer on uvek radi, on mora biti efikasan jer bi inače pregoreo). To objašnjava i zašto kanabis pozitivno utiče na našu kreativnost…

S druge strane, receptor CB2, koji se naziva imunoreceptorom, ima važnu ulogu u metabolizmu. On pokreće sagorevanje masnoća, a kada ćelije sagorevaju masnoću, recikliraju oštećene biohemijske molekule, molekule koji su se oštetili dok ste nešto stvarali.

Ako ne postoji pravilna ravnoteža, s vremenom ćete propadati i stariti jer je višak slobodnih radikala koji nastaju u nama odgovoran za sve bolesti povezane sa starenjem.

Endokanaboidni sistem reguliše apsolutno sve u našem telu od migoljenja spermatozoida pa do smrti, po ceo dan…svaki dan.
Svaki put kada ogladnite, mozak vam proizvede malo marihuane i nastane osećaj gladi…ako ste deprimirani ili niste dovoljno sretni, znači da vam treba više.

Sve naše bolesti nastaju zbog neravnoteže, kako nam teče energija i šta radimo sa njom.

Ako jedete previše stvaraju se masnoće koje se talože na krvnim sudovima, pojavljuju se upalni procesi (na mozgu -Alchajmer), srčane bolesti, na zglobovima (reuma, artritis) …koje uzrokuju slobodni radikali tj. neravnoteža njihovog metabolizma .
Ako želimo povratiti zdravlje, moramo uvesti reciklažu i regenerisanje našeg organizma, a to čini receptor CB2.

Stres isto utiče na stvaranje slobodnih radikala što uzrokuje mnoge bolesti…ali zato zdravo telo odbija karcinom jer karcinom ne može preživeti u zdravom telu.

Konoplja reguliše protok energije.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Anksioznost
Anksioznost

Sedim u polumraku sobe i ponovo prebiram po glavi. Čačkam po mislima i sećanjima pokušavam da smirim moje podstanarke u glavi…da oživim neku vedru misao

Osvajanje slobode
Osvajanje slobode

Dugo sam se budila, živela, radila kao u izmaglici. Svaki dan je izgledao isto. Imala sam toliko toga, a nisam imala ništa, jer sam živela