Da li ste za jutro bez stresa… ja glasam za ceo dan
Jutro bez stresa

Danas se brzo živi…čuli ste ovo milion puta i još toliko puta upotrebili kao izgovor da Vaše želje budu na čekanju.
„Rad na svojim željama“ i „Brzo se živi“ su dve izjave koje nikako da usaglasite? I… šta trpi? Naravno…Vaše želje.

Da li mora tako i kako može drugačije?

Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja, a evo i kako.
Rekonektivno isceljivanje radi za Vas. Ako mu poklonite poverenje, doživećete jedan divan mir u duši koji će Vam omogućiti da svaki deo dana doživite u potpunosti, prepuštajući se momentu potpuno posvećeni.

Potpuno fokusirano ćete učestvovati u poslu na svom radnom mestu jer Vi volite svoj posao i volite da izgarate za vrednosti koje Vam donosi ali bez stalnog rasipanja snage na bespotrebne zakulisne radnje među kolegama, na razmišljanja o deci, o obavezama u ostatku dana…

Uživaćete srećno i kvalitetno sa svojom decom i istinski uživati dok Vam pričaju kako su prosuli sok po novim pantalonama (bez nerviranja) ili ko je koga našao dok su igrali žmurke.

Bez ikakve griže savesti ćete uživati sa drugaricama, možda i pokušavajući da im se pohvalite svojom novom sposobnošću mentalne teleportacije (kao da za svaki segment dana pritisnete dugme kojim se prebacite u novi program), a ako Vas i ne shvate…nije važno, jer Vi živite svoj san.

Primetićete da i suprugovu priču o njegovom danu slušate baš sa zanimanjem dok paralelno uspevate da ga nasmejete…ili on Vas ali sada to ne samo da primećujete, već i uživate.

Rekonektivno isceljivanje Vas dovodi u mir sa samim sobom i lakša i efikasnija rešenja se sama pojavljuju. Nije to nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije koja nije blokirana stresom.

Ako još niste sigurni da Rekonektivno isceljivanje može da odgovori na sve Vaše izazove, informišite se detaljnije – link je postavljen na profilu.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,