KAKO DA CELODNEVNI RAD ZA KOMPJUTEROM NE POSTANE VAŠ ZDRAVSTEVNI PROBLEM

Rad za kompjuterom veoma lako ponese čoveka, je l’ da? I onda, u jednom momentu desi se da Vam utrne ruka, obrazi ili tzv.“strujni udar“ kroz glavu koji je izuzetno neprijatan. Sve to peglate jer danas Vam nije lupalo srce (da li će sutra?).

Ali strah se svakim danom sve više uvlači u Vas jer primećujete da standardne metode opuštanja ne daju rezultate.

Da li mora tako i kako može drugačije? Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja, a evo i kako.

Rekonektivno isceljivanje radi za Vas. Energija koju dobijate prilikom tretmana vraća Vas u prvobitno zdravo stanje i konstantno radi na ispravljanju problema, tako da i dalje možete nastaviti da se isto ponašate.

Na ćelijskom nivou dolazi do uspostavljanja neophdnog protoka energije i tako i do njenog isceljenja…zatim slede i svi organi i sistemi organa, naravno.

Rekonektivno isceljivanje nije nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije kroz Vaše telo dovodeći ga u neophodnu ravnotežu.

Ako još niste sigurni da Rekonektivno isceljivanje može da odgovori na sve Vaše izazove, informišite se detaljnije – link je postavljen na profilu.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,