Kako mi je rekonekcija pomogla da se ponovo zaljubim
Kako mi je rekonekcija pomogla da se ponovo zaljubim

Tanju, a sa njom i rekonektivno isceljivanje, sam upoznala preko zajedničke prijateljice, još prošle jeseni. Korona je polako prolazila, ali ja sam i dalje konstantno bila bolesna.

Jedva sam mogla da ustanem sa stolice i sednenm zbog bolova u lumbalnom delu kičme i nogama.
Nisam mogla da spavam, nisam mogla da hodam normalno, nisam mogla da sedim normalno….konstantno sam trpela bolove.

Bila sam depresivna, stalno pod jakim analgeticima i prilično gojazna na sve to, jer nisam mogla da se krećem, da vežbam, ali sam zato mogla svoje jadno stanje da utapam u hrani…posebno slatkišima, što sam obilato i činila svaki Božiji dan.
U to vreme sam imala stalne muke sa novcem,išla sam na edukacije koje nisu ništa menjale u mom životu…bila sam, ai sad sam samohrana majka sa dvoje dece i dva kredita.

I onda, kao što to obično biva, čula sam, sasvim slučajno za rekonektivno isceljivanje i jednu Tanju….za koju je moja prijateljica rekla da je pravi anđeo jer sa sposobnostima koje ima, stvara ljudima čuda svaki dan. I to radi krajnje nesebično, jer želi da pomaže ljudima.

Sela sam za komp i malo izguglala šta je to rekonektivno isceljivanje. Pročitala sam sve o tome, o tvorcu ovog sistema energetskih tretmana i pomoći ljudima. I rešila da potražim Tanju na društvenim mrežama. Vrlo lako sam je pronašla, jer je i sam njen profil širio neku lakoću i dobru energiju.

Tanja i ja smo se prepoznale odmah, i naš kontakt je bio čista lakoća komunikacije. Malo mi je objasnila o dobrobitima i delovanju rekonekcije. Brzo smo se dogovorile i rekla mi je da se pripremim za tretman.

Legla sam na krevet, spremajući se za spavanje. Tanja je otpočela tretman, koji se inače radi na daljinu. Ja sam samo ležala i ubrzo utonula u san.

Dok sam tonula u san, osetila sam kako polako i nežno struji energija kroz moje telo…osećaj je bio vrlo blag i prijatan.
Sutra sam se probudila naspavana, posle jako dugo vremena. Ustaa sam iz kreveta jako obazrivo, plašeći se opet bola po navici, ali bol je bio…pa neuporedivo manji, nego prethofnih dana. Još uvek je bolelo ustajanje i sedanje, ali sam sada smela to da učinim smelije i lakše.

Nakon dva dana Tanja je uradila još jedan, a potom još jedan tretman.
Neću da vas lažem. Nisam potračala odmah. Nisam poletela laka kao perce za dva, tri dana. Ali dani su svitali puni nade, jer sam spavala konačno mirno i spokojno, jer sam svaki dan po malo lakše hodala i kretala se, jer mi se vratila volja za životom i osmeh na lice.

Nakon mesec dana sam polako, bojažljivo počela da vežbam jogu i da šetam po par kilometra na dan . U početku je bilo polako, a zatim sve više, sve dalje i sve sigurnije.

Rekonektivno isceljivanje radi. Znam to! Doživela sam to!

Znam jer sada vežbam sa tegovima, trčim, idem na ples, vozim bicikli, plivam i osećam se sjajno….i volim…

Život se vratio u moje telo. Radost života se vratila u moju dušu, osmeh se vratio na lice.
Osećam se zdravo. Planiram život. Planiram budućnost. Smejem se. Živim.Verujem u čuda. U snove i ideje.
Zaljubila sam se ponovo u život. Zapravo, obožavam ga jer sam zdrava i jer znam da najbolji dani za mene tek dolaze. A imam 50 godina.

Ee daa, ako ste očekivali neku klasičnu love story sa sve leptirići efektima i srculencima, pa ste sada malo razočarani , nemojte.
Desilo se i to, naravno. Posle nekoliko godina koje su prošle u samovanju i već počele da se pretvaraju u usamljenost, desilo se i to. Pojavio se on…posle nekoliko godina traženja, razdvojenosti i lutanja…samo se javio i ušao u moj život..u pravom trenutku…da zajedno delimo radost življenja i lepotu ljubavi.

I sada opet letim..konačno…a kao što rekoh najbolje tek dolazi…
Nisam Vas prevarila….zahvaljujući rekonektivnom isceljivanju sam se stvarno zaljubila, u život, u radost, u ljubav, u muškarca, onog pravog….

Ali o tome neki drugi put, malo detaljnije…

Autor: Jelena Tomašević

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,