MORA LI POSAO DA VAS „GUŠI“… TVRDIM DA NE

Godišnji odmor je gotov. Povratak na posao je tu. Opet ste sebi upropastili poslednje dane godišnjeg odmora razmišljajući kako se vraćate na posao koji Vas „guši“ (iz raznih razloga čak i ako volite to što radite).

Da li mora tako i kako može drugačije? Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja, a evo i kako.

Rekonektivno isceljivanje radi za Vas. Eliminiše Vašu nervozu i kritički pristup kolegama i samom poslu i na jedan nov, miran i kvalitetan način počinjete da doživljavate svoje radno mesto. Energija koju dobijate prilikom tretmana uspostavlja ravnotežu u Vama samima i prosto ne dozvoljava da se nervirate i trošite na nebitne stvari.

Sam nedostatak nervoze, dovešće do novog nivoa komunikacije sa kolegama i na jedan miran način ćete mnogo brže doći do rezultata koje želite.

Vaš nov način komunikacije će verovatno iritirati loše ljude ali Vas to neće zanimati jer će na sve ostale delovati vrlo zarazno i videćete kako se vedar duh širi i svako sledeće jutro ćete sa novim entuzijazmom hrliti na posao.

Mnogi uspešni poslovni ljudi u svetu implementiraju Rekonektivno isceljivanje među svoje zaposlene i na taj način, dobijajući od svakog zaposlenog najbolje njegovo izdanje, hrle ka poslovnim uspesima u jednoj harmoničnoj sredini.

Rekonektivno isceljivanje Vas dovodi u mir sa samim sobom i lakša i efikasnija rešenja se sama pojavljuju. Nije to nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije koja nije blokirana stresom.
Ako još niste sigurni da Rekonektivno isceljivanje može da odgovori na sve Vaše izazove, informišite se detaljnije – link je postavljen na profilu.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,