Stres… kao prošlost
Stres kao prošlost

Trčiš, vežbaš, piješ vitamin I zdravo se hraniš jer znaš da zdravim načinom života sprečavaš mnoge potencijalne probleme I omogućavaš sebi dug I zdrav život.

Da li u toj svakodnevnoj discipline nije slučajno zaboravljena jedna krupna stvar… STRES.

Stres je danas na svakom koraku (čak i kada zakasniš na omiljeni trening zbog drugih obaveza) i naučno dokazan pokretač mnogih problema.

Poznajem čoveka koji je od rane mladosti aktivno trenirao i jako vodio računa o zdravoj ishrani ali je već posle 40.te godine doživeo 3 infarkta jer svoj temperament i stres nije mogao da umiri.

Svesnost rada na sebi sa raznim oblicima meditacije i disanja je dobro rešenje ali ga često koristimo nakon stresa da se vratimo u ravnotežu – međutim, stres se već desio. Nisu retki slučajevi kada nas problem naših najmilijih dugo drži u fazi nekog hroničnog stresa… a naše ćelije sve pamte i veoma je velik spektar obolenja kroz koje nam se prikaže pre ili kasnije. Zato i ne čudi što su infarkt, moždani udar i karcinom najčešće bolesti današnjeg društva. Ništa manje značajna nije ni prava epidemija pojave depresije i anksioznosti… jer podsvesno bežimo od stresa.

Da li mora tako I kako da na stres delujemo na vreme?

Odgovor je Rekonektivno isceljivanje. Svedočim već 10 godina kako ova energija svakodnevno lako i jednostavno vraća ljudima osmeh na lice jer stres, I kada se desi, osećaju samo blago, površno…tek toliko da skrene pažnju dok se već u sledećem trenutku vraća ravnoteža.

Kako je to moguće?

Rekonektivno isceljivanje radi za Vas. Ono Vas opušta na svim nivoima, rešava narušenu ravnotežu (posebno između Vaših obaveza i broja sati u danu), omogućava mir u dubini tela i duha koji doprinosi da svaki dan doživite u potpunosti…da svaki novi problem doživite na jedan blaži način. U svakom slobodnom trenutku ste u stanju da se opustite, da restartujete svoj novi stres, svoj dan … i mnogo lakše rešite obaveze jer ste problem sagledali iz jednog novog, mirnog ugla.
Pri svakom disbalansu Vas vraća u prvobitno zdravo stanje na fizičkom i psihičkom nivou, bez potrebe da nešto sami uradite i na taj način Vas čuva.

I ne samo čuva od stresa već se Vaša komunikacija sa drugim ljudima odvija na jedan miran I pitak način što dovodi do boljeg okruženja, produktivnosti I čistijeg horizonta. I tako se krug nastavlja jer je sve manje prilika za stres.

Rekonektivno isceljivanje nije nikakvo čudo već energija koja nam omogućava uspostavljanje neophodnog protoka energije, na ćelijskom nivou kroz telo i psihu, dovodeći ga u u neophodnu ravnotežu koja je osnova zdravlja.

Energiju dobijate u trajno vlasništvo nakon prve tri seanse koje se mogu raditi uživo ili na daljinu. Osnovni I jedini uslov je Vaše prepuštanje I opuštanje tokom seanse. Energija stiže do Vas za tren ali je potrebno vreme da se stvore uslovi u smislu stepena Vaše opuštenosti . Cena je 180 eura I plaća se avansno. Sobzirom da se, ne retko, klijenti uspavaju vrlo duboko I kvalitetno posle seanse, moguće su I seanse duboko u noć tako da samo nastavite da spavate.

Čak I samo iz ugla gore pomenutih problema koje Rekonektivno isceljivanje rešava (paleta je mnogo veća ali danas pričamo o stresu), možete izračunati koliko je jeftinije, prijatnije, zdravije, uspešnije I kvalitetnije uložiti u prevenciju posledica stresa.

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,