Teške bolesti
Teške bolesti

Suočili ste se sa teškom dijagnozom I ceo svet Vam se srušio. Pokazujete hrabrost zbog svojih najbližih, a najradije biste se raspali od nemoći. Šta će biti, šta me čeeka…kome da verujem. Iz najbolje namere, Vaša okolina Vam svaki dan nameće još jedan ili dva alternativna leka dok je atmosfera sve sem prijatne.

Umesto da se skoncentrišete na svoju borbu, veliki deo snage Vam odlazi na traženje odgovora kako dalje, šta da uzimam, kome da verujem, da li da se lečim ili provedem vreme sa porodicom…da li ću imati snage za sve.

Ništa nije slučajno…ako čitate ovaj tekst s razlogom ste ga pronašli. Posle 30 godina rada sa pacijentima obolelim od najtežih bolesti, sve što im je nedostajalo u borbi sa bolešću sam pronašla u Rekonektivnom isceljivanju. I tvrdim, sa ovom energijom ćete znati svoj put, u miru prihvatiti I sebe I situaciju.

Verovatno će Vam pomoći I što se same bolesti tiče ali ono što je najvažnije… kada ste Vi u psihičkom miru I medicina je mnogo moćnija jer veći deo izlečenja uvek zavisi od psihološkog pristupa I Vašeg mira u duši. Rekonektivno isceljivanje brine o Vama svaki dan I doneće Vam ono što je za Vas dobro, tako da se mir u duši podrazumeva…I dalje je sve lakše.

Rekonektivno isceljivanje će I Vašu porodicu umiriti, neće više biti ćutanja u kući jer se svi boje da ne kažu nešto pogrešno. Pitko I suptilno, ova energija će vas sve intuitivno voditi kroz priču I ostaćete porodica…opstaćete kao porodica. I evo već smo rešili jedan Vaš problem.

Idemo dalje…zakažite besplatnu konsultaciju, moje znanje I iskustvo  je uvek u službi Vašeg zdravlja I boljitka.

Sledeća stepenica je Vaš osmeh…

Rekonektivno isceljenje

Rekonekcija je objedinjeni proces povezivanja s univerzumom, koji omogućava da se desi Rekonektivno isceljivanje. Ta isceljivanja i evolutivne frekvencije pripadaju novom talasnom opsegu pristiglom putem spektra svetlosti i informacije.

Koliko je daleko naša bajka
Koliko je daleko naša bajka

Kažu poželi, zamisli da se ostvarilo i otpusti negativna razmišljanja… Nije nam teško da poželimo i sanjarimo ali taj prelepi film uvek začini neki crvić

Burnout - emocionalna iscrpljenost
Burnout – Emocionalna iscrpljenost

…NE DOZVOLITE IM MOĆ….POVUCITE SVOJ POTEZ Kako?…Lako…opustite se, s poverenjem se prepustite i ponovo se obradujte životu… Ponovo uživajte u jutrima bez straha, bez stresa,