Predavanje - Korak do bebe

Posebno izdvajamo predavanje „Korak do bebe“ gde se iz novog ugla sagledavamo moguća rešenja za Vaš problem oko potomstva.

Medicinske sestre sa dugogodišnjim iskustvom iz saradnje sa medicinskim timovima i Rekonektivnim isceljivanjem Vas mogu sprovesti kroz najblaži put.

Da li ste na korak do bebe?
Fali Vam još jedan…koji?

Želite dete. Jako želite dete, lekari kažu da nema prepreka ali nikako da se desi. Ipak idete od jednog do drugog mišljenja, pecate plodne dane, a rezultat je samo što vođenje ljubavi sa partnerom više nije to već tretman sa zadatkom.
Možda ste već i probali neke medicinske asistencije ali i dalje bez rezultata.

Da li mora tako i kako može drugačije?

Uz pomoć rekonektivnog isceljivanja, a evo i kako.

Rekonektivno isceljivanje Vas opušta na svim nivoima i na taj način eliminiše psihičke prepreke koje ste stvorili velikom željom za potomstvom.

Već ste se susretali sa savetima da se opustite i desiće se ali realno, Vi to na nesvesnom nivou niste u stanju u potpunosti i da ostvarite. Rekonektivno isceljivanje Vas opušta do te mere da istinski ponovo možete da se povežete sa partnerom na emotivnom nivou. Tek kada dosegnete taj nivo, psihičke barijere su eliminisane i radujući se svakom novom danu sa ljubavlju pristupate detetu od prve sekunde začeća.

Rekonektivno isceljivanje nije nikakvo čudo već uspostavljanje neophodnog protoka energije kroz Vaše telo dovodeći ga u neophodnu ravnotežu ina taj način eliminiše sve blokade koje su Vam se našle na putu do potomstva.

Bonus priča:

Medicinske sestre iz dugogodišnje saradnje sa medicinskim timovima i Rekonektivnim isceljivanjem Vas mogu sprovesti kroz najblaži put. Cena predavanja je 30 eura i za partnera je besplatno.