Postani opet sva svoje

Kreni dalje...!

Da li imaš osećaj da svaki dan proživljavaš isto?
Da Ti svaki naredni dan dan liči na prethodni?
Da živiš jedan te isti dan?!

Dan mrmota!!!

Da li imaš osećaj kao da si zaglavljena?
Kao da ne možeš da napraviš nijedan korak napred i promeniš nešto? Kao da živiš stihijski i nisi u balansu…

Ako si sama sebi, na sva ova pitanja odgovorili sa „da“ onda je zaista poslednji čas da učiniš neophodno za sebe, a najbrže ćeš to osvariti ako nam se pridružiš na trodnevnom druženju i oporavku na Fruškoj Gori, na kome ćemo osloboditi tvoju prirodnu energiju, probuditi tvoju uspavanu kreativnost i regenerisati sve one snage i resurse za lepši, ispunjeniji i srećniji život.

Za samo tri dana? O,daa….moguće je!!! Uverićemo te da je moguće!

Možda je tvoja priča nešto  drugačija … Možda se hraniš zdravo, možda vežbaš redovno, imaš svoju disciplinu I dnevne rutine. Možda sve držiš pod kontrolom…I posao I projekte I kolege….i muža I decu I njihove školske obaveze…. I sve izgleda savršeno….

Ali si pod užasnim stresom koji te pogađa svakodnevno.

Osećaš da se sve teže boriš sa njim… jer je stres je opasan borac, izdrživljiviji od tebe I spremniji na borbu na duge staze….praktično maratonac, dok si ti više sprinter. A možda samo želiš da naučiš neke nove stvari, da proširiš svoja znanja, da  sa nama deliš dobru energiju I raduješ se I slaviš život.

Dođi, pridruži nam se, povedi I drugaricu, ćerku, mamu, sestru, kumu…

Jer mi smo Čarobnice Tatjana, Jovana, Željka i Jelena.

Četiri energetski kompatibilne žene, sa istom željom za ulepšaju svoj svet, a time i svet oko sebe. Mi verujemo da kada ste dobro i kada ste u miru i srećne, tada i svet oko vas postaje bolji i srećniji. Tada ste dobre i svetu oko sebe.

Vodimo te na druženje i oporavak u kuću na obroncima Fruške Gore sa nestvarnim pogledom. Tri dana ćemo se družiti, opuštati i buditi uspavanu energiju i kreativnost. A sve u cilju prepuštanja, vraćanja sebi i stvaranja unutrašnjeg mira i balansa. Da život ponovo poteče…da i kada se vratiš kući, svaki dan započneš osmehom.

Bavićemo se fraktalima, jogom, tehnikama disanja, slikanjem, terpijskim pisanjem. A sve to ćemo začiniti šetnjama, smehom, home made hranom i dobrom energijom. Ne dozvoli da Ti stres ukrade više ijedan jedini dan. Osveži se. Resetuj se. Vrati se sebi.

Upij novu, snažnu, dobru energiju prirode i ljudi oko tebe. Smeštaj je u planinskoj kući u Rakovcu u višekrevetnim sobama, sa obrocima koji su napravljeni u domaćoj radinosti sa starim receptima.

Ništa fensi. Ništa što nije mir, ravnoteža i spokoj.

Tatjana Mitrašinović

Tatjana – Visoka strukovna medicinska sestra sa 35 godina staža i 10 godina sertifikovani Praktičar rekonektivnog isecljivanja – će nas upoznati i sa rekonektivnim isceljivanjem.

Razgovaraćemo o energiji koju možemo dobiti u trajno vlasništvo. O energiji koja nas oslobađa, regenriše, isceljuje…

Tatjana će nam pomoći da probudimo svoju uspavanu kreativnost kroz crtanje i slikanje.  A Jelena kroz terapijsko pisanje.

Jelena Tomašević

Jelena  je sertifikovani copywriter I couch u edukaciji I praktikant pisanja kao terapije.

I nee, nema veze, ako ne znate da slikate ili crtate ili pišete. To nam nije ni potrebno. Ove umteničke izraze koristićemo kao vrstu art terapije.

Da utišamo misli, da usporimo um I pustimo energiju lepote I mira da nas potpuno preplavi. Rezultat će svakako biti fantastičan. I volećete ga.

Naučićete kako da ovu vrstu terapije nosite sa sobom I primenite je kad god Vam zatreba. Nećete verovati koliko je lako I blagotvorno.

Jovana

Jovana je sertifikovani trener i uvodi nas zajedno u svet aerojoge i blagodeti pravilnog disanja. Možda ste čuli, ali niste imali prilike da isprobate nešto toliko divno kao što je aerojoga. Aerojoga je specifičan način vežbanja joge uz pomoć svilenih marama koje su pričvšćene I vise sa plafona.

Vrste vežbi se mogu prilagoditi svim nivoima vežbača, te je moguće da pojedine položaje izvode I potpuni početnici. Pored toga što vežbanje joge ima blagotvoran uticaj na opšte stanje duha I tela, ovaj vid dodatno joge dodatno razvija balansa, fleksibilnosti I snage. Benefiti ovakvog vežbanja su višestruki.

Pomeranje granica sosptvenog tela jer će te već na kraju časa moći da izvedete položaje za koje ste u početku mislili da su nemogući za Vas.

Bolje raspoloženje koje nastaje usled lučenja hormona sreće koji se javljaju prilikom I nakon vežbanja. Kod ovog načina vežbanja taj osećaj je mnogo intezivniji jer su položaji intezivniji I slobodniji usled osećaja letenja I lebdenja.

Usporavanje procesa starenja čitavog organizma su podstaknuti inverzijama, obrnutim položajima, koji vrše skoro potpunu dekompresiju kičme I sprečavaju njeno skupljanje I skraćivanje koje  sa godinama postaje sve izraženije.Osim toga obrnuti polažji ubrzavaju cirkulaciju, što celoj koži daje instant sjaj I osvezenje.

Uz jogu verni pratilac su I vezbe disanja koje nas dodatno opuštaju, relaksiraju I uvode u stanje bez stresa…stanje mira I balansa, koje nam toliko izmiče u svakodnevnoj trci I jurnjavi. Vratite se sebi…svom dahu…osetite šta Vam Vaše telo šapuće.

Željka Radovanović

Željka nas uvodi u čudesan svet fraktala. Možda niste znali, fraktali su crteži, ustvari metod crtanja osmišljen u terapijske svrhe opravka posle bolesti, povreda, trauma.

To je metod crtanja koji se izvodi zatvorenih očiju. Prvi put se obavezno izvodi uz pomoć terapeuta, a kasnije se može izvoditi samostalno.

Fraktalni crteži nam pružaju uvid u stanje u kome se osoba trenutno nalazi I to je tada dijagnostičko I korektivno crtanje fraktala. Ali fraktali mogu biti I grupni, umetnički I fraktali u cilju ispunjenja želja.

Kada se jednom upoznate sa ovom metodom, bićete oduševljeni njenom jednostavnošću i lepotom.

Dođite, pridružite nam se….povedite svoje drage I bliske osobe da zajedno utišamo buku, da zajedno osetimo mir, da zajedno vratimo energiju…da zaronimo u flow života….

Živite ovaj život, onako kako on to zaslužuje. Jer život je blagoslov. Dovoljno je…. da skupite 250 eura I poklonite nam poverenje…a mi garantujemo rezultat.

Prijavite se na naš trodnevni oporavak 19.05. Dođite da sa nama osetite damar života….ponovo.